Измислен картон съсипва „Чепинец” на старта
Дата: Tuesday, August 19 @ 08:08:40 UTC
Topic: Спорт


Костинброд 1
Чепинец 0
“Чепинец” загуби не без помощта на съдията първата си среща от началото на сезон 2008/2009 с минималното 1:0, като попадението падна през второто полувреме.
Интересното е, че мачът въобще се игра в Костинброд, тъй като по изтегления преди седмица жребий велинградчани трябваше да гостуват на “Велбъжд” Кюстендил. Тимът, чийто собственик е Валери Ненов, обаче се отказа от участие и неговото място в групата се зае именно от Костинброд.
“Чепинец” е започнал срещата без доста титуляри, като по различни причини не са се явили Пейков, Содев, Чушков, Ангов, Николов и други. Дебют за тима пък са направили африканецът Бенджамин и пазарджиклията Банчев.
Не осакатеният състав обаче е бил основната причина за загубата, а главният съдия, който по думите на очевидци е изгонил абсолютно несправедливо през второто полувреме именно дебютиралия Бенджамин. В намален състав гостите са позволили да им бъде отбелязан гол след статично положение, а преди това пропуски на Синапов и Бенджамин са лишили “Чепинец” поне от точка от тази първа среща.
Състав на “Чепинец”: Назлиев, Караманов, Банчев, Аршинков (Гинчев), Аврамов, Чонков, Калпаков, Кюркчиев, Радичев (Тодоров), Бенджамин, Синапов (Налбантов).
Треньор Стоян Божков
Темпо
В следващия кръг:
24 август, неделя, 18.00 ч.:
Велбъжд – ЧепинецThis article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=3279