Четири талантливи певици ще пеят “като звездите”
Дата: Tuesday, October 07 @ 08:35:01 UTC
Topic: Култура


Четири деца от Велинград - Анелия Рачева и Христина Влахова от музикална школа “Звънче” и Иванка Средкова и Диана Чолакова от група “Караоке” ще продължат участието си в конкурса “Като звездите”.
Фестивалът, чиято цел е да открива нови талантливи певци, се проведе за първи път на велинградска сцена на 30 септември. Негов организатор е сдружението за поощряване и подпомагане на млади таланти “Вега С”. Със задачата на съорганизатор се нагърби Община Велинград, а като патрон на проявата кметът Иван Лебанов откри фестивала. Финансова помощ оказаха и местни фирми.
Водещ на концерта на площад “Николай Гяуров” беше Светослав Стойчев, а специален гост - телевизионният водещ Драгомир Драганов, който изпълни свои песни в началото и в края на вечерта. Публиката не беше многобройна, но събра голяма доза положителни емоции с изпълненията на най-малките мажоретки с ръководител Биляна Масларова и възпитаниците на Йорданка и Иван Казалиеви от “Звънче” и Юлиана Ковачева от “Караоке”. На четирите певици, избрани от “Като звездите”, предстоят участия на областна и национална сцена.
ТемпоThis article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=3400