Леко гостуване в Сарая
Дата: Monday, May 20 @ 11:12:38 UTC
Topic: Спорт


При пълно превъзходство, в един неравностоен мач велинградчани постигат очаквана убедителна победа срещу последния в класирането. Първата част завършва само с един гол преднина за “Чепинец-Беев” след попадение на Т. Хаджиев, но през второто полувреме след голове на В. Кадьов, още един на Т. Хаджиев и по два на Г. Налбантов и С. Христов се оформя категоричната победа. Тя е могла да бъде още по-голяма, ако на два пъти гредите не са помогнали на сарайци и П. Чавдаров не е пропуснал дузпа.
Последният мач за първенството срещу отбора на Момина клисура ще се играе на стадиона в Ракитово във вторник на 21 май от 18.00 ч. Това ще даде възможност на следващия ден да се наблюдават някои от мачовете на евентуалните съперници, които могат да се паднат на “Чепинец-Беев” в срещи от баражите.
Състав на “Чепинец-Беев”: В. Маринов, С. Дринов, Т. Васев, Г. Пейков, И. Миленов, Н. Миленов, Т. Хаджиев, А. Неделчев (75 мин. П. Чавдаров), В. Кадьов (55 мин. Г. Налбантов), Д. Чонков (50 мин. П. Аврамов), С. Христов. Треньор - М. Ваклинов.
Георги Дишлянов
This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=375