Децата от “Надежда” с втора изложба “И ние можем”
Дата: Tuesday, June 01 @ 08:44:16 UTC
Topic:


Дневният център за деца и младежи с увреждания “Надежда” ще отбележи международния ден на детето1 юни с две мероприятия.
От 1 до 30 юни в общинския Информационен център за малък и среден бизнес (бившите хали) ще бъде подредена втората самостоятелна изложба-базар на ДЦДМУ “Надежда” под мотото “И НИЕ МОЖЕМ!!!”.

Авторите на експозицията са деца и младежи с увреждания и специални нужди, които посещават Дневния център.
Идеята на тази изложба е да се напомни за пореден път, че грижата за децата с увреждания и специални нужди не е само на родителите и специалистите, а на цялото общество. Всички ние се обединяваме в една благородна кауза – интеграцията на тези деца. Първоначално в една защитена среда, каквато е Дневният център и постепенно в по–широката заобикаляща ги среда – обществото. Със събраните от базара средства ще се подпомогнат децата от Дневния център.
На 1 юни от 13.00 до 15.00 часа в кафе “Тропикана” в кв. Каменица ще се проведе детско шоу с програма, подготвена от децата на Дневния център, забавни игри и забавления с клоун. Поканени са и децата, настанени в семейства на близки и роднини, които да се повеселят заедно с децата от Дневния център.
Темпо

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=5101