За първи път детска градина избра “Родител на годината”
Дата: Tuesday, June 01 @ 08:45:49 UTC
Topic:


За първи път във Велинград се състоя истинска церемония, на която бе награден “Родител на годината”. Чудесната идея бе осъществена от Целодневна детска градина “Детски рай” на специално тържество на 27 май.
Директорката на “Детски рай” Маргарита Узунова разказа за партньорството между детската градина и родителите. Точно това партньорство е залог и гаранция за бъдещето и затова са решили да поздравят родителите за тяхната съпричастност и готовност да помагат на градината и на децата.


Голямата награда “Родител на годината” бе присъдена на Гергана Благова и бе връчена от заместник-кмета Георги Янчев. “Само децата могат да кажат кой е най-добрият родител”, каза г-жа Благова.
Определени бяха номанации и раздадени награди в различни категории. В категорията “Толерантен родител” бе наградена Ягода Балтаджиева. Връчвайки грамотата, Сашка Жекова от отдела “Закрила на детето” във Велинград подчерта, че толерантният човек и родител е и тяхна кауза. Тя поздрави ЦДГ “Детски рай” за идеята, която ще бъде и занапред невероятен стимул за родителите.
Помощник-директорът на ОУ “Христо Ботев” г-н Боянов връчи наградата за “Отговорен и отзивчив родител” на Димка Милушева.
Емилия Ходжова бе определена за “Усмихнат родител”. Заедно с грамотата на победителката от името на настоятелството София Ключкова поднесе и парична сума, с която да бъдат закупени играчни за децата по случай техния празник 1 юни.
В категорията “Щедро сърце” победител стана Йордан Райчев. А училищното настоятелство даде и награда за най-отзивчиви родители, които помагат винаги, когато градината има нужда - заслужи я семейство Иванка и Иван Драеви. Най-вълнуващата и красива част от тържеството бяха изпълненията на децата от различните групи в ЦДГ “Детски рай”. А показаните от тях знания и умения и най-вече многото усмивки и настроение бяха истинската награда за всички родители, учители и близки.
Темпо

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=5102