Разходка във времето на незабравимата младост
Дата: Tuesday, June 01 @ 08:54:30 UTC
Topic:


На 27 май ОНЧ “Васил Левски” организира “разходка във времето на незабравимата младост”. За четвърти път читалището бе домакин на Вечер на старата градска песен и се видя, че изпълнителите вече са създали своя публика, която с удоволствие идва да ги чуе и види.


Тази година във вечерта се включиха осем групи за стари градски песни. Първи на сцената пяха домакините от дамския хор към ОНЧ “Васил Левски” - Велинград, последвани от още два местни състава - певческата група към Клуба на инвалидите и групата за популярни песни към ОНЧ “Отец Паисий”. След това своята програма предложиха гостите от група “Спомени и мечти” - Калугерово. Съставите на “Рамона” - Бошуля и групата за стари градски песни от Доспат изпяха заедно една от песните. Публиката в залата аплодира отново познатата с многобройните си изяви група “Евридика” към читалище “Просвета” в Костандово. Финалните акорди на концерта изпълни група “Еделвайс” от Пещера.
Избраният наслов “Красив роман е любовта” обобщи настроението на вечерта, а пожеланието на водещите Ани Станкова и Иван Гергев всеки зрител да открие в букета от песни своя най-красив спомен се сбъдна.
Темпо

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=5104