ЦБИ полага усилия да раздвижи туризма
Дата: Tuesday, September 17 @ 16:28:32 UTC
Topic: Бизнес


Центърът за бизнес и информация във Велинград подготвя в скоро време две инициативи, чиято цел е да се увеличи туристическият поток във Велинград и региона, съобщи неговата директорка Светлана Папукчиева.
От 17 септември започва организирането на рекламен тур за гръцки туроператори. В него се очаква да се включат около 15 туроператори от Солун и Атина. С финансовата помощ на програма “Джобс” за 4 дни гръцките гости ще посетят туристически обекти в 3 общини: Гоце Делчев, Разлог и Велинград. Организаторите планират по време на посещението им в нашия град да ги настанят в хотел “Велина” и да направят посещения на фабриката за килими “Хемус” в Костандово, рибен пикник и разходка до Меандрите край Сърница.
От 2 до 5 октомври ЦБИ ще рекламира нашия курорт на туристически форум в столичния хотел “Радисън”. По време на форума в пространството между хотела и сградата на Народното събрание ще бъде организиран Панаир на алтернативния туризъм. От ЦБИ смятат да покажат две възможности за алтернативен туризъм край Велинград: селски туризъм в Сърница и фотосафари в местността Шибльовци по пътя към Якоруда, прочута с уникалната балканска пчела.
ТемпоThis article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=511