Детската градина в Драгиново на 30 г.
Дата: Tuesday, June 08 @ 08:32:02 UTC
Topic:


Целодневната детска градина “Пролет” в село Драгиново отпразнува тържествено и с много гости 30-годишен юбилей на 4 юни.
На събитието присъстваха заместник-областният управител Ваня Минкова, заместник-кметът Георги Янчев, оглавяващата дирекция “Образование, култура и вероизповедания“ Недялка Стефанова, кметът на Драгиново Бисер Кафеджиев.


Домакините посрещнаха гостите си в двора на детската градина. От името на Община Велинград г-н Георги Янчев приветства детското учебно заведение, като връчи поздравителен адрес. “Гордея се с вас, с вашата работа и ви благодаря за всичко, което правите за децата!”, се казва в адреса от името на кмета Иван Лебанов.
Своите поздравления към юбилярите поднесе и Марияна Гигова, старши експерт по предучилищно възпитание към Регионалния инспекторат по образованието - Пазарджик.
За рождения ден на своята градина децата от всички групи бяха подготвили богата програма с много песни, танци и забавления. Голямата торта на финала създаде истинско празнично настроение и за малки, и за големи.
Темпо

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=5118