Дъждът не попречи на детския празник
Дата: Tuesday, June 08 @ 08:38:36 UTC
Topic:


Силният дъжд на 1 юни стана причина концертът за деня на детето да бъде преместен от площад “Н. Гяуров” в салона на читалище “Отец Паисий”. Това обаче не попречи на ентусиазма на участниците и публиката, която изпълни залата до краен предел.


На красиво украсената с балони и цветя сцена се изявиха деца от всички школи към Общинския детски комплекс и това превърна двучасовия концерт в истински пъстър калейдоскоп от песни, музика, танци, театър и художествено слово. В него се включиха и малчуганите от ОДЗ “Слънчице”, чието сиртаки бе бурно аплодирано от публиката.
Директорката на ОДК Юлиана Ковачева и зам.-кметът Валентина Цветанова наградиха с грамоти всички школи и техните възпитаници, донесли толкова медали и отличия от различни изяви и състезания през годината. Темпо

Благодарност
Ръководството на Общински детски комплекс – Велинград благодари на ръководството на Община Велинград и кмета Иван Лебанов за съдействието за организиране на празничния концерт за 1-ви юни - ден на детето.
Благодари на гостите на концерта: заместник-кметовете Валентина Цветанова, Дияна Кехайова, Исмет Бабучи, Георги Янчев и Недялка Стефанова – директор дирекция “Образование, култура и вероизповедания”, които показаха своята съпричастност към изявите на децата в града.
И не на последно място благодарим на нашите спонсори за осигурените сладки изкушения за всички участници и гости на концерта: сладкарница ”Меги” ,сладкарница “Мариам”, сладкарница ”Бонбона” и фирма “Премиера 257”. На всички тях от сърце желаем здраве и късмет!

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=5119