“Караоке” обра златните медали на фестивала “Медени звънчета”
Дата: Tuesday, June 08 @ 08:40:33 UTC
Topic:


За пореден път децата от Общински детски комплекс-Велинград обраха всичките награди във фестивал”Медени звънчета”
В зала “Маестро Георги Атанасов” в Пазарджик на 29 май се проведе национален конкурс за певци и инструменталисти “Медени звънчета”. Общински детски комплекс - Велинград участва с деца от школата по пиано и вокална школа “Караоке”.


В първата част се представиха децата от музикални училища, където нашата участничка Десислава Чаушева спечели бронзов медал, което е високо призвание за работата в школата и ръководителката й Ирина Байрактарова.
В раздела естрадно пеене всичките награди бяха спечелени от вокална група “Караоке”, ръководена от Юлиана Ковачева. Златни медали заслужиха Сонай Юсеин, Мария Пашова и Милена Кадреева. Със злато бе отличено дуетното изпълнение на Мария Пашова и Сонай Юсеин, както и изпълнението на цялата група “Караоке”. Сребърни медали спечелиха Теодора Алескиева и дуетното изпълнение на Надежда Сапунджиева и Диана Чолакова.
Журито с председател Гаро Балтаян (преподавател в САЩ), Илия Ангелов (бивш вокалист на “Диана експрес”) и още трима преподаватели в Музикалната академия в Пловдив поканиа на сцената Юлиана Ковачева, за да изкажат възхищението си от високо професионалната работа в ОДК.
Темпо

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=5120