КРИМИ ХРОНИКА 08.06.10
Дата: Tuesday, June 08 @ 08:54:58 UTC
Topic: Криминална хроника


КРАДЕЦ Полицията задържа 21-годишния велинградчанин Б. Б. Късно вечерта на 26 май в центъра той е нападнал 33-годишна жена и задигнал дамска чанта с документи, мобилен телефон и 10 лева. Три дни по-късно същият мъж е извършил второ нападение над 48-годишна жена пред дома й. От нея е откраднал масивен златен синджир за около 800 лева.ПЕШЕХОДКА При пресичане на пешеходна пътека в центъра на Велинград пострада 63-годишната Т. К. Жената е ударена от “Пежо”, управлявано от П. П., 45 г., което теглело аварирал “Форд Ескорт”. Пострадалата е приета в болницата с травма на главата и комоцио, но без опасност за живота.

КАТАСТРОФА В понеделник, 31 май, по дефилето Велинград - Варвара 41-годишният велинградчанин В. П. с “Алфа Ромео” се блъснал в товарен камион “Мерцедес”. Ударът е на завой и върху мокра настилка. В. П. се е отървал с фрактура на колянната капачк.

СЕНО На 3 юни двама неизвестни са окосили сеното от ливата в местността “Сивек”. Собственикът С. П., 55 г. е подал сигнал в полицията и са заловени извършителите: Р. К., 37 г. и И. Г., 19 г.

ВРАТА 30-годишният Б. С. е арестуван за кражба на метална врата от строеж във Велинград. Води се бързо полицейско производство.

ПОЖАР В Драгиново изгоря метален фургон, ползван като павилион за дрехи. Огънят е изпепелил и намиращият се в съседство метален контейнер.

КАБЕЛИ Петима мъже, задържани за кражба на кабели на “БТК” в района на “6-ти километър”, получиха присъди от Районен съд - Велинград. Те са наказани с по 4 месеца лишаване от свобода, като присъдата е условна с отлагане за 3 год.

ДЪРВА Две каруци с два кубика дърва бяха задържани от служители на ДЛС “Ракитово” на 4 юни. Немаркираната дървесина е конфискувана, а срещу С. К., 43 г. и А. Ч., 40 г. от Костандово се води полицейско производство.

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=5127