НСА потвърди титлата си в женския футбол
Дата: Tuesday, June 15 @ 08:40:05 UTC
Topic:


През изминалия уикенд Велинград стана домакин на финалните кръгове от турнира за Купата на България по женски футбол. Мачовете се състояха на Градския стадион в петък и неделя с участието на четири отбора: НСА (София), “Берое” (Стара Загора), “Супер спорт” (София) и “Екомет 90” (Пловдив).


Купата на страната отново спечелиха “синьо-белите” - представителките на НСА, които на финала победиха тима на “Берое” (Стара Загора) с 4:1. В полуфиналите НСА победи “Супер спорт” с 3:1, а “Берое” надделя над “Екомет 90” с 3:2. Мачът за трето място приключи с победа на “Екомет” над “Супер спорт” с 2:1.
След приключването на финала се състоя награждаването на победителите. Медалите на заелите първо, второ и трето място връчиха кметът Иван Лебанов, ректорът на НСА проф. Лъчезар Димитров и секретарят на Аматьорската футболна лига Валентин Чакъров. Г-н Лебанов каза, че за първи път гледа на живо женски футбол, но е впечатлен от майсторството на състезателките и кани организаторите на шампионата догодина отново финалите да са във Велинград. Като възпитаник на НСА кметът получи специална награда от проф. Димитров.
Темпо

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=5140