КРИМИ ХРОНИКА 15.06.10
Дата: Tuesday, June 15 @ 09:15:13 UTC
Topic: Криминална хроника


КАНАБИС Пликче канабис са открили криминалисти от РПУ - Велинград при проверка на 23-годишния Г. Р. Мъжът е задържан в ареста за 24 часа.КАБЕЛИ Пет мъже от Пашово са заловени при опит за кражба на меден комуникационен кабел, собственост на БТК. Крадците са действали на 6 юни, близо до пътя Велинград - Юндола. В ареста са прибрани М. Б., 46 г., А. Л., 25 г., Д. А., 22 г., М. А., 18 г. и А. К., 20 г.

КОЗМЕТИКА 16 броя козметични артикули са се пробвали да задигнат от дрогерия във Велинград 25-годишната А. М. от Долни Дъбник и 20-годишната Г. Н. от Звъничево. Продавачките в магазина сигнализирали в полицията и пристигналите на място служители на реда хванали крадлите в момента на престъплението. Общата стойност на задигната козметиката е около 100 лева, срещу двете се води незабавно полицейско производство.

ХУЛИГАНСТВО С 48 часа арест бе наказан от Районния съд 39-годишният Ю. А. от Велинград. На 8 юни в кафене в града той се спечкал със 17-гошно момиче, което нагрубил, наплюл и ударил няколко пъти в главата. Наложила се намеса на полицията и мъжът бил арестуван.

ВАНДАЛ По жалба на собственичка на заведение във Велинград полицията залови 25-годишния К. Л. На 9 юни мъжът изпотрошил пейки и маси пред заведението, за което и прибран за денонощия в ареста.

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=5156