Лятна активност на СК “Здраве”
Дата: Monday, June 21 @ 21:52:47 UTC
Topic:


През месец юни дамите от Спортен клуб “Здраве и дълголетие”, водени от председателката Валя Козинарова, взеха участие в две мероприятия.
На 4 юни в Самоков се включиха в организирания от Българската асоциация “Спорт за всички” регионален преглед по гимнастика на спортните клубове от Югозападна България.

В него взеха участие 14 клуба, като нашият клуб представи новата си композиция “България - най-хубавото име!”. Композицията е дело на хореографа Ваня Даскалова и методиската Ани Касева и велинградчани я видяха на 17 май - Деня на предизвикателството. Второто участие на клуба през този месец бе в регионалния преглед за Южна България на 12 юни в Димитровград.
На СК “Здраве и дълголетие” и на спортистите-ветерани предстои да бъдат домакини на държавното първенство по лека атлетика, което ще се проведът в Приморско в началото на септември.
Спортен клуб “Здраве и дълголетие” благодари на пенсионерските клубове във Велинград и на Клуба на инвалида за човещината по повод събирането на помощи за пострадала спортистка-ветеран.
Веска Божкова

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=5168