Школите на “Импулс” показаха какво са научили
Дата: Monday, June 21 @ 21:58:40 UTC
Topic:


До 16 часа на 1 септември школите на КСТ “Импулс” са в заслужена почивка. Краят на учебно-тренировъчната година и началото на ваканцията бяха отбелязани с голям концерт на 16 юни в традиционно пълната зала на читалище “Отец Паисий”. Концертът имаше и благотворителна кауза - със събраните от вход такци КСТ “Импулс” ще помогне на Дневния център за деца с увреждания в Ракитово.


В концертната програма предимство имаха танцьорите от школите, за да покажат колко много вече знаят и могат. Най-малките демонстрираха стъпките на ча-ча, школата от Дорково плени публиката с една “Приказка за невъзможната любов”, школата от Ракитово танцува английски валс заедно с малкия Атанас Клечаров от Центъра за деца с увреждания, школата от Велинград пресъздаде темперамента на пасо добле. За първи път залата аплодира “космическия танц” на Мария Ангелова и Пепи Баева, а най-малката .танцьорка Ивана Енчева изтанцува своето неповторимо танго.
Участваха и двойки на КСТ “Импулс”, които през годината се качиха на стълбичката на победителите в различни турнири в страната и чужбина: Н. Вардев - В. Бормалийска, В. Иванов - П. Баева, Г. Ганев - Александрина Козова, А. Христов - Ш. Манахова, Б. Даскалов - Д. Енчева, А.Георгиев - Е. Баева, К. Йорданов - В. Гаджева.
В края на поредната успешна година благодарности към треньорите Деси Петачка и Мая Кондарева, към техните помощници от клуба и към родителите на танцьорите отправи президентът на КСТ “Импулс” Петър Милчев. Поканата към публиката е за 8 юли - тогава на площад “Н. Гяуров” клубът ще изнесе грандиозен концерт в рамките на Велинградските празници на културата.
Темпо

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=5171