“Импулс” с пореден дъжд от медали
Дата: Tuesday, June 29 @ 08:06:45 UTC
Topic:


Клуб по спортни танци “Импулс” взе участие в цели три състезания само за два уикенда. Първо на 19 и 20 юни състезателните двойки участваха в открит турнир в Несебър. Най-успешно представилите се двойки са: младежи 18 B стандарт 1 м. за Гръчки - Димова, младежи 18 В латина 1 м. за Йорданов - Гаджева и младежи 18 С Ганев - Козова 4 м.


През втория ден се проведе и турнирът за Купа “Несебър”. В него Гръчки - Димова спечелиха 4-то място в стандартните танци, а Йорданов - Гаджева също станаха 4-ти, но в латино танците. Преди тях се наредиха състезатели, които се състезават в по-високия клас “Международен”.
КСТ “Импулс”взе участие и в последниятза спортно-състезателната година турнир, който се проведе в Ямбол, в зала „Диана”. Ето и класиранията на нашите двойки там:
Клас 18 В, латино танци, 1 м. за Йорданов - Гаджева
Клас 18 В, стандартни танци, 1 м. за Гръчки - Димова
Клас 18 В, стандартни танци, 2 м. за Златарев - Григорова
Клас 18 В, стандартни танци, 4 м. за Ганев - Козова
Деца, 11 D - 3 м. за Забурдяев - Кадреева
13 С, 1 м. за Вардев – Бормалийска
13 С, 4 м. за Георгиев - Баева
На 26 юни пък в град Бар в Черна гора двойката на клуба Гръчки – Димова взе участие в силния международен турнир, носещ точки за международната ранглиста. Останалите двойки от “Импулс” съсредоточиха вниманието си върху подготовката за последното и най-сериозно състезание от спортния календар, а именно втората част от Държавното първенство по спортни танци, което ще се проведе между 2 и 5 юли в черноморския курорт Албена.
Темпо

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=5193