Преоткрийте света с лятната школа по изкуства и занаяти “Ръкотворци”
Дата: Tuesday, June 29 @ 08:31:43 UTC
Topic:


Лятна школа по изкуства и занаяти ”РЪКОТВОРНИЦИ” има удоволствието да ви предложи едно ново начало.
Ако вие и вашите деца сте от хората, които постоянно търсят и с въображение преоткриват света, нека го направим заедно!
Ако сте гости на града и желаете децата ви творчески да подходят към армаганите, с които ще зарадват близки и приятели - ние ще създадем за тях тази възможност!


Програмата предлага: рисуване върху стъкло, изработване на пана от семена, мъниста и бижута, восъчна техника за рисуване на яйца, работа с вълна и тъкани, рисуване върху фигури и декопаж.
Може да избирате между групови и индивидуални занимания в удобно за вашата ваканция време, но да не забравяте, че местата са ограничени. Заниманията на школата ще се провеждат в Мултимедийната зала на Целодневна детска градина “Радост”, бул. ”Съединение” 13.
Артистичните настроения на кандидат-майсторите ще насърчава г-жа Даниела Цопанова (“Danipis”), удостоена със специална награда за съхраняване и популяризиране на традиционно изкуство от фестивала на туристическите анимации Русе 2009.
Първата ни среща ще бъде на 5 юли от 10 часа, а летният цикъл на школата ще приключи на 17 септември - празника на Вяра, Надежда, Любов и тяхната майка Света София с изложба-базар и явен благотворителен търг.
За да преоткрием летните дни заедно, подробности и заявки за участие очакваме на телефони: 0887 461386, 0897618219 и 0885898254.

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=5200