Седмичен обектив 24.11.2002 г.
Дата: Sunday, November 24 @ 23:57:28 UTC
Topic: Обектив


МАТУРИ До края на миналата седмица във Велинград не бе получено официално писмо от Министерството на образование за сроковете за подаване на заявления за матура. От Регионалния инспекторат съобщиха, че новият срок за заявленията е 15 декември т.г. Учениците, които са спазили предишния срок (20 ноември) могат да изтеглят своите заявления и да ги коригират съобразно изискванията на ВУЗ за балообразуващи оценки.
ГРИП В областния град Пазарджик през миналата седмица бе обявена грипна епидемия. Във Велинград медиците отчитат покачване броя на вирусните и дихателни инфекции, но в момента няма основание за обявяване на епидемия.
КОНКУРСИ За декември са насрочени конкурсите за директори на училищата в Света Петка, Грашево, Сърница и Общинския детски комплекс.
ТАКСИТА Няколко от големите велинградски таксиметрови фирми са внесли писмено искане в общината да бъдат определени нови стоянки за такситата. Като най-подходящо място в центъра се сочи отсечката от ул. “Хан Аспарух” пред централния тото-пункт.
СЕМИНАРИ Велинград ще бъде домакин на Национален семинар по превенция на детската престъпност в средата на следващия месец. Очаква се тук да заседават членовете на Националната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=607