Марката “Адриана” ще помага на марката “Велинград”
Дата: Tuesday, June 21 @ 09:14:16 UTC
Topic: Обектив


Най-красивият от рекордите на Гинес - манекенката Адриана Скенарикова-Карембьо, чийто 126-сантиметрови крака са включени в Книгата на рекордите, на 13 юни 2011 г. посети Велинград. Тя пристигна около 15 часа, като преди това участва в създаването на Камара на минералните води в София и лично се отби да честити рождения ден на премиера Бойко Борисов. В СПА столицата на Балканите красавицата дойде по покана на собственика на хотел “Рич” и председател на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите Златко Златанов, за да обсъдят възможностите да сътрудничество. Заедно с нея бе и Ален Легу - президент на козметичната фирма, чието лице и вицепрезидент е Адриана Скенарикова.


Деловите разговори бяха водени на работен обяд, по време на който домакините поднесоха специалитети от българската кухня - печено агнешко, софенка, домати с домашно сирене, сладолед с ягоди. След това гостите разгледаха СПА-центъра на хотела, който им показа Гергана Попова.
На последвалата пресконференция красивата манекенка съобщи, че са постигнали договорка за бъдещо сътрудничество. Тя сподели, че е щастлива да е във Велинград заради природните дадености, богатството от минерални води, билки, горски плодове и липсата на индустрия, която да замърсява въздуха и околната среда. Възхитена бе и от СПА-центъра и хотела, който точно отговаря на заобикалящата го среда. Козметичната фирма има лаборатории, които позволяват разработване на нови продукти и биха могли да бъдат създадени такива на базата на велинградските минерални води, билки и плодове, обяви Адриана Скленарикова.
Г-н Ален Легу подчерта, че имат опит в управлението на СПА, развитието на продукти и комуникациите на национално и международно ниво благодарение на Адриана Скленарикова. Той изрази надежда да намерят допирни точки за позитивно и дългосрочно сътрудничество със Златко Златанов, а чрез него и с Велинград.
Всеки месец ни предлагат нови СПА продукти, но те ни предложиха нещо ново и коренно различно, което може да доведе до революция в СПА услугите в България, заяви Златко Златанов. Предложеното ноу-хау е в самия мениджмънт на био-продукти без химия и най-важното - идеята да се произвеждат СПА-продукти с марката “Велинград” на основата на наши минерални води, горски плодове и билки. “Няма да е трудно, защото Адриана е марка, която познават в цял свят и ще помогне много и за рекламата на Велинград!”, убеден бе г-н Златанов. Той подчерта, че е много радостен, че френската фирма започва дейността си именно от Велинград и че няма да има конкуренция с другите хотели - напротив, когато има повече хотели с високо ниво на СПА-услугите, но и самата дестинация Велинград отива на по-високо ниво.
Родената в Словакия Адриана Скленарикова върна комплимента с това, че нейната майка имала същото име като домакина - Златка. Красавицата отправи комплименти и към доктор Димитър Каленов, при когото направи спешно посещение заради проблеми със счупена плоба на зъб. “Много ме е страх от зъболекар, но той беше великолепен!”, призна манекенката.
Цялата визита продължи повече от 3 часа, след което гостите отпътуваха за Велико Търново. На въпрос дали ще дойде пак във Велинград, след като вече има апартамент в “Рич”, Адриана Скленарикова даде утвърдителен отговор. А как ще се движи новият бизнес-проект за бъдещата нова марка “Велинград” в СПА-козметиката - това е въпрос на още много работа.
Елена Баева

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=6315