Трудна победа на старта във В група
Дата: Wednesday, August 20 @ 13:43:14 UTC
Topic: Спорт


Футболистите на “Чепинец-Беев” ознаменуваха завръщането си във В група с победа, но тя не дойде никакак лесно. В герой на мача се превърна юношата Юлиян Козов, който отбеляза и двата гола. Преди мача тържествено бе отбелязано началото на първенството във В група. Очакванията, че за мача ще дойде министърът на спорта Васил Иванов - Лучано не се оправдаха. Духовата музиката и мажоретките създадоха допълнително настроение на публиката, която надхвърляше 2000 души. За първи път всички футболсти бяха представени официално на зрителите. Любопитен момент се оказа фактът, че съдийската тройка бе в състав от 2 дами и един мъж. Главен съдия беше Галина Донева.
Мачът започна много добре за велинградчани и те поведоха още в 6 минута. В. Кръстев даде точен пас на юношата Ю. Козов, който провря топката под плонжа на вратаря. В 16 мин. гостите стигнаха до изравнителен гол след центриране от фаул и неразбирателство на защитата на “Чепинец-Беев”. Само минута по-късно В. Кадьов проби от ляво и пусна топката покрай вратаря. Малко преди тя да мине гол линията, бе довкарана от Козов.
След почивката кюсдтенцдлици останаха с 10 души, след като техен футболист бе изгонен от съдия Донева за оспорване на нейно решение. Вместо да наложат пълно превъзходство и да отлежат още голове, футболистите на “Чепинец-Беев” заиграха плахо и бавно, с неточни подавания и липса на изненада и острота в атаката. Най-доброто в случая беше, че отборът стартира с победа, но играта не задоволи.
Състав: В. Кузманов, Г. Николов (В. Кюркчиев), Г. Пейков, К. Думков (А. Малинов), И. Чушков, В. Кръстев, Д. Чонков, Т. Калпаков, В. Кадьов, Н. Харизанов, Ю. Козов (Г. Божков). Треньор: А. Пашев.
Георги СтояновThis article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=641