КРИМИ ХРОНИКА 10.04.12
Дата: Monday, April 09 @ 23:45:16 UTC
Topic: Криминална хроника


АВТОМОБИЛ Трима ракитовци на 18 и 19 години откраднаха лек автомобил “Фолксваген Джета”, собственост на 49-годишния им съгражданин Й. Ц. Мъжът подал сигнал в полицията и след издирване са задържани момчетата с инициали А. Д., Г. Д. и А. Д. Колата е открита и иззета, а тримата са прекарали 24 часа в ареста и срещу тях се води дознание.СТЪКЛО На 3 април около 16.30 часа на автомивка във Велинград 54-годишният И. Ц. е счупил едно от стъклата на лек автомобил “Мерцедес”, собственост на 29-годишния Д. Ц. За вандалската проява по-възрастният мъж е прибран в ареста и е заведено бързо полицейско производство.

СКАНДАЛ При скандал в Драгиното 55-годишният И. Л. от Велинград е нанесъл побой на 59-годишния В. Ю. от селото. Велинградчанинът е наказан с 3 дни арест от съда.

АЛКОХОЛ С 2.28 промила алкохол в кръвта е хванат зад волана 31-годишен велинградчанин с инициали Н. С. Пияният шофьор е прибран за 24 часа зад решетките, срещу него е образувано незабавно производство. С 1.24 промила алкохол зад волана на лек автомобил “Нисан” във Велинград е задържан 31-годишният пловдивчанин Г. З.

БАНДЕРОЛИ Полицията е иззела 67 кутии цигари без бандерол от магазина на Ф. П. в Драгиново. Собственичката е задържана за 24 часа.

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=7162