Силно участие на “Greek Open”
Дата: Tuesday, April 17 @ 09:10:27 UTC
Topic:


175 танцови двойки от 18 европейски страни се включиха в тазгодишното издание на турнира “Greek Open”. Състезанието се проведе на 7 април в Солун и в него по традиция участваха и танцьорите от КСТ “Импулс”, които спечелиха общо 6 медала в международната надпревара.


В категорията юноши 3 танца златен медал завоюваха Борис Даскалов - Диана Енчева в латина, а сребърен Николай Еличин - Мария Мечева в стандарта. В петте танца Александър Георгиев - Венцислава Бормалийска спечелиха златните отличия в стандарта и бронз в латина, а Иван Караджов - Мона Виделова взеха бронзовите медали в стандарта. Кристиян Йорданов - Виктория Марвакова спечелиха ценен сребърен медал в латина в старта от WDSF при младежите. Златни медали за “Импулс” донесоха и Георги Ганев - Мария Мечева от турнира “Изгряващи звезди”.
Наред с медалистите много добри класирания записаха още:
При юноши 3 танца: Григор Овчаров - Йоанна Сукиязова, за които това бе първи международен старт - пети в стандарта и 13-ти в латина.
При юноши 5 танца: Кирил Забурдяев - Мартина Хулянова - седми в стандарта и осми в латина; Георги Кининчев - Яна Янушева - девети в латина и 12-ти в стандарт. По-малките Б. Даскалов - Д. Енчева заеха осмо място в стандарта и 19-то в латина.
При младежите в WDSF: До финал и пето място в стандарта достигнаха Ал. Георгиев - В. Бормалийска. 11-то място в латина и 16-то в стандарт заеха Валентин Иванов - Пепа Баева, 13-то в латина и 10-то в стандарт за Коста Каракашян Мария Глиндеман, 16-то в латина и 11-то в стандарт за Йордан Дулев - Симона Христова, които се наредиха на 15-то място и в по-горната възрастова група.
Тази събота, 21 април, КСТ “Импулс” е домакин на състезанието за Купа “Пазарджик”, което ще се проведе в спортната зала в областния център.
Темпо

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=7170