Специална награда за Анелия Рачева - ще запише своя песен
Дата: Tuesday, April 17 @ 09:19:04 UTC
Topic:


На 6, 7 и 8 април възпитаници на Музикална школа “Звънче” взеха участие в два национални конкурса за забавни песни.
В националния конкурс “Цветен камертон” в Сливен с повече от 60 участници, водени от своята ръководителка Йорданка Казалиева, честта на школата и Велинград защитаваха Христина Влахова, Таня Кондева, Радка Узунова и Иванка Алексиева.

Журито под председателството на Панайот Панайотов и с участието на Валентин Пензов и Хайгашот Агасян присъди втора награда на Христина Влахова, трета награда на Иванка Алексиева, специалната награда на Младежкия дом на Радка Узунова и грамота за добро представяне на Таня Кондева.
В Пловдив “Звънче” се представяше от Борислава Баракова, Ива Папаркова, Теодора Алексиева и Анелия Рачева. В конкурса в Пловдив участниците бяха повече от 200 души, а журито под председателството на диригента на бигбенда на радио Пловдив Николай Гешев и членове Жан Пехливанов от Музикалната академия, Пламен Геров от Пловдивския университет ”Паисий Хилендарски”, Боян Динев от Националното радио и Петя Георгиева наградиха Анелия Рачева със специална награда - запис на песен в нейно изпълнение. Анелия сама ще направи своя избор от списък с 30 песни.
Ръководителите на “Звънче” благодарят на своите възпитаници за достойното представяни и продължават подготовката за достойно участие в следващи конкурси.
Веска Божкова

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=7174