КРИМИ ХРОНИКА 17.04.12
Дата: Tuesday, April 17 @ 09:30:55 UTC
Topic: Криминална хроника


ШОКОЛАД Две 17-годишни момчета бяха задържани при кражба от хипермаркет във Велинград. Двамата опитали да откраднат 18 шоколада, но били забелязани от охраната, след което са прекарали 24 часа в ареста.ГОРСКИ Служители на Държамвното ловно стопанство “Чепино” хванаха мним свой “колега”. При обход в резерват за глухари в местността “Гюлтепе” горските срещнали 22-годишиния С. У. от Медени поляни. Мъжът бил облечен в дрехи на горски стражар от Националното управление на горите. След като горските разкрили измамата, мъжът е арестуван за 24 часа и срещу него е образувано бързо производство.

ШОФЬОР При проверка на 8 април 46-годишният К. С. от Велинград е хванат да шофира с 0.90 промила алкохол. Оказало се, че мъжът е лишен от правоуправление, тъй като има влязла в сила присъда и то поради същата причина - за шофиране в нетрезво състояние. Задържан е в ареста за едно денонощие.

КАМАЗ Около 5.30 сутринта на 10 април в сърница изгоря кабината на камион КАМАЗ. След подадения сигнал в РСПБЗ - Велинград на място е пристигнал един противопожарен автомобил и дежурната група от Велинград, чиято намеса е ограничила огъня. По първоначални данни след огледа причина за пожара е късо съединение в ел. инсталацията на камиона.

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=7179