Бронзови отличия за “Караоке”
Дата: Monday, April 23 @ 22:31:43 UTC
Topic:


Вокална група “Караоке” с ръководител Юлиана Ковачева взе участие в Деветия национален конкурс за изпълнители на детска забавна песен, който се проведе от 6 до 8 април във Военния клуб в Пловдив.


“Адмирации заслужават дебютните изпълнения на най-младите ни таланти - Ани Ушева, Кристина Попова, Георги Филипов, Лилия Радойчева, Теодора Райнова, Сарафима Гушевилова, Симона Колева, които получиха бойното си кръщение на най-силния музикален фестивал в България. Публиката завладяха с индивидуалните си изпълнения Веселин Димитров, Сонай Юсеин и Мария Пашова, която получи лични поздравления от журито”, сподели г-жа Ковачева.
В изключителна конкуренция от 17 вокални формации във втора възрастова група от цяла България и 12 в първа, компетентното жури с председател композитора Жан Пехливанов присъди на “Караоке” бронзов медал. Така велинградската вокална група получи възможността да участва заедно с най-добрите изпълнители от конкурса в съвместен проект с Бигбенда на Пловдив.
Оценката на ръководителката на групата Юлиана Ковачева е, че получавайки тази награда, слънчевите таланти на ВГ “Караоке” получават приз за третата най-добра детска музикална формация в България - изключително постижение не само за само за тях, но и за Велинград.
Темпо

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=7191