“Златен печат” за СПА хотел “Рич”
Дата: Monday, April 23 @ 22:54:32 UTC
Topic:


СПА Хотел "РИЧ" е номиниран за Почетен член на Съвета на европейската бизнес общност и ще получи на официална среща отличието "Златен печат" за европейски мениджмънт, информираха от отдела по маркетинг на хотела.


На официална среща на 26 април в София отличието "Златен печат" за европейски мениджмънт ще бъде връчено на определени бизнес компании, които са номинирани за почетни членове на Съвета на европейската бизнес общност за завоюван престиж и висок професионализъм. Предложението за номинацията на СПА Хотел "РИЧ" е от представители на институти към БАН и Университета за национално и световно стопанство - София.
На шест официални срещи през годината отличията се връчват на общественопризнати представители на българския научен, културен и бизнес елит и на български селища. Отличията се присъждат от Съвета на европейската бизнес общност и от Съвета на европейската научна и културна общност, които са основни департаменти в неправителствената организация "Официално представителство на уникалните селища в Европа".
Номинациите се правят от 180 известни представители на българския научен, културен и бизнес елит, които притежават златни отличия от Съвета на европейската бизнес общност и Съвета на европейската научна и културна общност и от представители на 56 български градове, носители на отличието за уникално европейско селище заради древна история и култура.
Темпо

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=7195