Вълшебно коледно веселие
Дата: Thursday, January 03 @ 18:32:31 UTC
Topic:


Вълшебно коледно веселие се състоя на 19 декември в Общинския детски комплекс, организирано от отдел “Закрила на детето” за 75 деца, настанени в приемни семейства и в семейства на роднини и близки.
Малчуганите бяха пленени от красивата празнична украса, богатата художествена програма, изнесена от техни талантливи връстници и очакването за изненада от Дядо Коледа.

И добрият старец не разочарова никой. За големите подаръци му помогнаха хората, на които всички ние, работещите в отдел “Закрила на детето”, благодарим от сърце: Ротари клуб - Велинград, Пламен Мавров, Стефан Гуджов, Албена Бахчеванска, Стефан Зарев, ръководството на СОУ “Методи Драгинов” в Драгиново.
Благодарим на: г-жа Зинкова - директор на ОДК, сем. Йорданка и Иван Казалиеви и децата от вокална група “Звънче”, г-жа Мая Кондарева и децата от Клуб за спортни танци “Импулс”, г-жа Ваня Дебелушина и децата от театрална група при ОУ “Нефит Рилски, г-н Любомир Левичаров. Благодарим, че сте с нас както в красивия празник, така и в обикновения делник! Благодарим, че винаги можем да разчитаме на подкрепата Ви, която е важна за децата и семействата, с които работим!
На всички пожелаваме от сърце здрава, щастлива и успешна 2013 г.!
Сашка Жекова, Отдел “Закрила на детето”

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=7927