Щедра Коледа за ЦДГ “Радост”
Дата: Tuesday, January 08 @ 09:14:16 UTC
Topic:


В навечерието на отминалите празници Коледа сбъдна една истински желана мечта за децата и всички, работещи в ЦДГ ”Радост” във Велинград.
Със съдействието и благоразположението на Община Велинград в лицето на кмета г-н Лебанов и зам.кмета г-н Янчев и Общинския съвет с председател г-жа Кехайова детската градина има вече една толкова необходима и желана придобивка - нова дограма на бараката, в която се обучават и възпитават над 60 деца.

В буквалния и преносния смисъл на думата тя ще стопли всички тях, както и сърцата на всички работещи в детската градина, които за сетен път се увериха, че по Коледа се случват чудеса.
Най-малката група “Палави козлета”получи още една придобивка - луксозно изграден саниарен възел, изцяло подарен от г-н Неделчо Томчев и “ВКТВ” Велинград с управител г-н Борис Голомехов!
Подаръци от родители и спонсори получиха и децата от всички останали групи на детската градина.
На всички вас, наши приятели, благодарим от сърце и пожелаваме много здраве и успехи в начинанията! Бъдете все така добри и съпричастни към проблемите на децата, защото точно те са нашата най-ценна инвестиция за успешно бъдеще!
Таня Голомехова, директор на ЦДГ ”Радост”

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=7944