Седмичен обектив 12.11.2001
Дата: Monday, November 12 @ 13:54:21 UTC
Topic: Обектив


СИГНАЛИ
Областната управа в Пазарджик откри процедура за събиране на сигнали за нарушения при приватизация на предприятия от областта. Приемат се и сигнали за закононарушения при разпределяне на кредити от Фонд “Земеделие”.

ГАЗОСТАНЦИИ На 7 ноември велинградските газостанции се включиха в общонационалния протест срещу акциза върху газта. За 24 часа газостанциите спряха работа, без това да доведе до напрежение сред потребителите, които се оказаха подготвени за стачката.

БЯЛ ПРАХ
През седмицата от поредната доза разсипан бял прах пострада почивната станция на МВР. Лъжливите “атентати” с бял прах в общината вече наброяват три - всяка седмица по един.

ЖУРНАЛИСТИ
Министерството на труда и социалната политика организира в хотел “Велина” във Велинград семинар за журналисти. Участваха пратеници на всички големи национални медии. В събота лекция по проблемите на пенсионната реформа пред журналистите изнесе лично министър Лидия Шулева.

ТОК
Заради редовната сезонна профилактика през седмицата за часове без електроснабдяване ще остават цели райони от Велинград. В повечето случай “Електроснабдяване” ще изключва тока следобед от 13 до 17 часа.

ПУБЛИКА
Пропадна обявеното за 7 ноември театрално представление в читалище “Отец Паисий” с участието на Емилия Радева и Джуни Александрова. За съжаление причината е липса на публика.This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=89