СПОРТЕН ОБЕКТИВ
Дата: Monday, November 19 @ 12:56:23 UTC
Topic: Спорт


СЛУЖЕБЕН
Спортно-техническата комисия (СТК) към ОС на БФС в Пазарджик е уважила контестацията на ФК “Хебър” във връзка с мача им в Черногорово. Тогава пазарджиклии откриха нередовен състезател в отбора на Черногорово и се жалваха. СТК е решила да анулира получения резултат 2:2 и да присъди служебна победа с 3:0 в полза на “Хебър”.

СРЕЩА
На 15 ноември трябваше да се проведе работна среща на кмета д-р Дафов с представители на спортните клубове от общината. Датата се оказе неудобна за част от клубовете и срещата бе планирана за настоящата седмица. На нея ще се разглеждат наболели въпроси и проблеми на спорта, които не търпят отлагане.

НАКАЗАНИЕ
Най-вероятно е “Чепинец” да играе своите “домакински” мачове от наказанието във Ветрен дол или Ковачево. Невъзможно е това да стане в Ракитово, защото според Наредбата за тази група наказаният отбор не може да играе на разстояние по-малко от 20 км.

КОРИДОРИ
Трите плувни клуба не успяха да разпределят помежду си коридорите на Закрития басейн. Заради заетост на представителите на ПК “Чепинец” тази седмица ще има нова среща по същия проблем.This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=92