Противоречив “Чепинец” през седмицата
Дата: Tuesday, August 05 @ 08:31:22 UTC
Topic:


Три различни лица показа “Чепинец” през изминалата седмица, след като записа последователно равен, победа и загуба в трите контролни срещи, които се изиграха.Първата от тях се състоя на 29 юли в Обеля, като съперник на велинградчани бе “Миньор”(Перник). Срещата завърши при резултат 2:2, головете за “Чепинец” отбелязаха Антон Вергилов и Христо Спасов. Втората контрола се игра 3 дни по-късно, като този път съперник бе “Конелиано” (Герман). Мачът завърши с победа с 4:2 на “Чепинец” с голове на новодошлите Мартин Стоичков и Йоан Димитров и на голмайстора Христо Спасов - два.

Третата контрола за “Чепинец” обаче бе загубена. Това стана при гостуването на селекцията на Димитър Мутафов в Сливница, където местният “Сливнишки герой” спечели с 3:2. Попаденията за тима от Велинград отбелязаха Христо Спасов и Йоан Димитров.
В трите срещи бяха използвани всички играчи на “Чепинец”, като треньорът Мутафов ги пусна на ротационен принцип с идеята всеки да запише поне по 70-80 игрови минути. През настоящата седмица са предвидени за изиграване поне 3 контроли, но с ясна дата е само една - 6 август, когато велинградчани ще излязат срещу “Струмска слава” (Радомир). В четвъртък или петък ще има мач и срещу “Витоша” (Бистрица), а желанието на Димитър Мутафов е в края на седмицата да се изиграе още една контрола, но до неделя вечерта нямаше договорен съперник. Както съобщи треньорът на “Чепинец” специално за вестник “Темпо” в тези последни приятелски срещи ще се търси оптималният вариант за основно ядро от групата играчи, а междувременно в четвъртък, 7 август, вниманието ще бъде насочено към тегленето на жребия за сезон 2014-2015 в Югозападна “В” група.
Темпо

This article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=9729