Тежка загуба в София
Дата: Tuesday, September 14 @ 07:12:15 UTC
Topic: Спорт


Левски-Спартак 5
Чепинец-Беев 0
Почти цялото първо полувреме от гостуването на “Чепинец-Беев” в столицата е преминало равностойно, без голови положения и пред двете врати. Само 4 минути преди края на първата част домакините от “Левски-Спартак” са открили резултата и са се прибрали на почивката с гол преднина.
В началото на втората част грешка на вратаря на “Чепинец-Беев” е довела до 2:0. Това е повлияло отрицателно на хода на играта, съпротивителните сили на велинградчани са намалели, липсвало е желание за игра. При резултат 3:0 Ангел Бойкинов е бил спънат в наказателното поле и централният рефер е отсъдил дузпа за “Чепинец-Беев”, но Димитър Чонков е пропуснал.
До края на мача домакините са реализирали още два гола за окончателното 5:0. В последните десетина минути велинградчани са играли с човек по-малко, тъй като Байряков се е контузил, но смените са били изчерпани.
Мачът от следващия кръг “Чепинец-Беев” - “Пирин” Гоце Делчев се отлага за 26 септември. Промяната е заради срещи в Аматьорската лига. Състав на “Чепинец-Беев”: Л. Петров, Г. Николов, Г. Пейков, Анг. Въргов (Н. Байряков), К. Думков, А. Дурлев (Ив. Ранчев), Ал. Неделчев, Д. Чонков, Анг. Бойкинов, В. Кюркчиев, Сп. Гардански (Й. Гълев).
ТемпоThis article comes from Велинградски Темпо Новини
http:://tempo.velingrad.com

The URL for this story is:
http:://tempo.velingrad.com/modules.php?name=News&file=article&sid=996